Sommerhus på Samsø

Sommerhus på Samsø byder på rige oplevelser…

…med smuk natur, badevenlig sandstrand, køer, grise, geder, lækre restauranter, labyrinter, shopping og golf.
 

Sommerhus på Samsø natur

Der er en superskøn natur på Samsø. 1)

Sommerhus på Samsø er en fantastisk måde at holde ferie på for hele familien. Har I overvejet sommerhusferie i Danmark, så er Samsø en forrygende mulighed for at opleve natur, sjove begivenheder for børn og masser af aktiviteter for hele familien. Samsø, der er en lille ø på 114 km2 beliggende i Kattegat, er en yndet turistattraktion. En tur i sommerhus på Samsø vil uden tvivl være et hit for hele familien. Skal I vælge mellem mange af de spændende destinationer som Danmark byder på, så er Samsø forrygende, når det gælder børnevenlige badestrande, smuk natur samt et væld af aktiviteter. Vælger I sommerhus på Samsø bliver det bestemt ikke kedeligt med de mange muligheder for shopping, wellness, sjove bondegårsdyr, strand og golf.
 

 

Gemte skatte

Et ophold i sommerhus på Samsø kan byde på spændende ture på museer som Økomuseet og husmandsstedet Fredensdal. Her kan du møde køer, geder, grise og sågar en hest. Økomuseet tilbyder også ture for børn. Her fortælles om sagn fra en svunden tid og naturen udforskes i jagt på gemte skatte. Noget børnene helt sikkert vil huske. Et rigtigt spændende sted at besøge, hvis du er i sommerhus på Samsø er Stjerneobservatoriet, der ligger syd for Ballen og kan byde på masser spændende oplevelser for hele familien.


 

Verdens største labyrint

Har i sovet godt og længe og nydt jeres sommerhus på Samsø kan dagen også byde på noget så sjovt og udfordrende som verdens største labyrint. Samsø Labyrinten er intet mindre end 60.000 m2 stor børnevenlig labyrint – det samme som 12 fodboldbaner. Her finder I H.C. Andersens Plads, Pyramiden, Stenpladsen og ikke mindst labyrintens hjerte kaldet Templet. En tur i sommerhus på Samsø kan let blive helt uforglemmelig på den hyggeligste og mest spændende måde.

 

Udsøgte måltider og wellness

Der hører altid lækker mad til som et rigtigt hyggeelement, når der holdes ferie – dette gælder naturligvis også for ophold i sommerhus på Samsø. Samsø er rig på egen avl af grøntsager og lækre bær. Det er også Samsø, der er kendt for sine velsmagende kartofler. Mange restauranter på Samsø kan tilmed prale af friskopgravede grøntsager og mad, der er tilberedt med stor kærlighed til naturen og hvad den har at tilbyde. Samsø kan således byde på kulinariske madoplevelser og masser af hygge. Trænger kroppen til en omgang wellness, så er en ferie på Samsø også stedet, hvor I let kan kombinere hygge med ren forkælelse. Samsø byder på wellness lækkerier som polynesisk massage, undervisning i yoga, afspænding og meditation, mindfullness og healing. Skulle du komme til at spise for godt i ferien og slappe lidt for meget af i dit sommerhus på Samsø, så er der også muligheden for at snuppe en time i Samsø Fitness eller en tur til Samsø Golfklub, der er en af Danmarks smukkeste.

Mulighederne er mange og der er noget for store som små, hvis I vælger et sommerhus på Samsø som jeres feriemål. Der er masser af valgmuligheder, når det gælder sommerhusferie i Danmark, men Samsø er bare perlen over dem alle.

 


1) Kilde: Vitamindave. Rettigheder: Billedet er udgivet under betingelserne i Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *