Skidome Denmark – Skidome Randers

Verdens største skidome i Randers

Det er et meget ambitiøst projekt, som Danski fra Randers og arkitektfirmaet Cebra fra Aarhus har sat i støbeskeen i Randers. Projektet Skidome Denmark går i al sin enkelthed ud på at skabe intet mindre end verdens største skidome – i Randers.

Selv om det ved første øjekast kan lyde som et voldsomt og næsten uladsiggørligt projekt, tror bagmændene fuldt og fast på, at det en dag kan blive en realitet. Det vil uden tvivl kræve en enorm arbejdsindsats og en række visionære folk med viljen på rette sted, at få det hele til at lykkes. Men ét er helt sikkert: Det skal blive spændende af følge projektets videre færd.


 

Starten er gået

Skidome Denmark

Sådan skulle det planlagte skidome i Randers gerne komme til at se ud. Kilde: www.skidomedenmark.dk

Der er allerede udarbejdet tegninger og modeller over projektet, som efter planen skal opføres i nærheden af Randers Regnskov. Og i næste fase kan man så gå videre med nogle af alle de mange praktiske opgaver, der omgiver så stort et projekt. Først og fremmest er der selvfølgelig selve økonomien i opgaven. Og møder med potentielle investorer er uden tvivl allerede i fuld gang. Men der er også hele planlægningen omkring beliggenheden af det store byggeri. Et byggeri af sådan en størrelse vil kræve forholdsvis store ændringer i lokalplanen i Randers og derfor er der mange instanser, som skal involveres og høres, før et evt. projekt kan sættes i gang.

Men hvis både økonomi og alle formalia falder på plads, er der også lagt op til et projekt af fantastiske dimensioner. Det vil både skabe mange arbejdspladser i Randers og omegn og give et godt løft til økonomien i området.

Selve beliggenheden i umiddelbar nærhed af Randers Regnskov, vil også være med til at styrke hele området, som et oplevelsescenter af international format. Både Randers Regnskov og Skidome Denmark er unikke i hvert sit segment og vil med stor sikkerhed i fællesskab kunne trække endnu flere besøgende til egnen.

 

Skidome Randers Pister

Der er planlagt 8 pister i Skidome Randers. Kilde: www.skidomedenmark.dk


 
Ski entusiaster i hele landet vil uden tvivl være begejstrede over de fantastiske muligheder et skidome i Randers vil byde på. Der er planlagt i alt 8 pister – 6 indendørs og 2 udendørs. Det indendørs ski areal vil være på hele 64.000 m2 og det udendørs areal på 36.000 m2. Herudover vil Skidome Randers indeholde bl.a. en restaurant, som placeres i toppen af det 110 meter høje byggeri. Desuden vil der også blive plads til både bar og hotel i det enorme byggeri.

 

Dejligfritid.dk følger projektet

Hos dejligfritid.dk er vi meget spændte på projektet i Randers. En opgave af denne størrelse vil bibringe mange arbejdsopgaver omkring projektering, planlægning og etablering af hele området omkring Skidome Denmark. Men herudover vil det naturligvis også efterfølgende skabe mange jobs. Ikke blot i Randers og omegn, men også i den resterende del af nord- og midtjylland, hvor strømmen af turister, som må formodes at rejse til området, vil være medvirkende til at give et økonomisk løft. Samtidig vil et skidome af denne størrelse give dansk skisport et løft og uden tvivl styrke den stigende interesse for skisport i Danmark yderligere.

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Et svar til Skidome Denmark – Skidome Randers

  1. Peter siger:

    Det ville da godt nok være det ultimative, hvis vi fik sådan et sted her i lille Danmark. Man har da lov at håbe. Der er jo så mange projekter, som lige ved første øjekast kan se umulige ud, men som på sigt viser sig, godt at kunne lade sig gøre, når tiden er moden til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *