Husk underholdningen, når I skal på ferie

Uanset hvor man holder sin ferie og uanset hvilken slags ferie, man tager afsted på, kan der let forekomme tidspunkter, hvor det er rigtig rart, hvis man har husket at medbringe noget god underholdning. En god film, en spændende bog, et sjovt spil eller lignende underholdning falder næsten altid i god jord.

Måske har man en del transporttid i forbindelse med ferien eller måske er man uheldig, at vejret ikke lige er med en, eller måske vil man bare gerne hygge sig og slappe at med noget god underholdning. Uanset årsagen er det godt at være forberedt, så man har noget hyggeligt og afslappende at tage sig til.

I vores familie har den medbragte underholdning i hvert fald mere end én gang været med til at redde en potentiel kedelig og stressende situationen. Både den lange køretur og de kedelige regnvejrsdage og blevet til gode tider, når man har kunnet finde noget nyt og spændende underholdning frem. Så går tiden på en helt anderledes og let måde. De sure og triste miner bliver afløst af grin og smil i stedet.

Den ”samlende” underholdning

Den elektroniske underholdning følger næsten automatisk med, når ferieudstyret pakkes. Det er primært i form af tablets og telefoner. Men i nogle tilfælde er det også lykkedes for vores børn at snige deres bærbare computere med. Det fylder godt op i feriepakningen. Men iflg. Børnene er det stort set helt uundværligt. Og verden vil nærmest gå under, hvis de skal undvære dette elektroniske udstyr i mere end en dag eller to.

Men hvor den gode bog eller den elektroniske underholdning i mange tilfælde forekommer at være en underholdningstype, som mest er for individet og som ofte nærmest deler familiens medlemmer op, så de bevæger sig i deres egen lille boble, så findes der jo også underholdningsformer, der som udgangspunkt er meget mere velegnede til at være samlingspunkt for hele familien.

En god film kan man godt være fælles om, selv om man på denne måde også er ret passiv i forhold til hinanden. Nej, så er et godt familiespil altså noget helt andet. Et brætspil, som man kan samles om og få masser af god tid til at gå med, er helt perfekt, når man som familie skal lave noget sammen.

Her finder danskerne deres familieunderholdning

Når man som familie skal afsted på ferie og skal have en god gang familieunderholdning med, er det altid rart med noget nyt og spændende. Interessen holder længere, når det er noget nyt. Og så er det jo altid spændende og udfordrende at prøve nye ting af.

Et af danskernes foretrukne steder at handle spil etc. er på hjemmesiden hyggeonkel.dk. Man finder næppe noget større udvalg nogen steder i landet. Og så er der en fantastisk god blanding af alt det velkendte og alle de nye spændende ting, som stort set lige er kommet frem.

Udover alle de populære brætspil er hyggeonkel også specialist i puslespil. Og sortimentet er helt uovertruffen. Se blot her. Et godt puslespil kan også være en helt fantastisk og samlende beskæftigelse for hele familien.

Hos Hyggeonkel er man stort set altid sikker på at kunne finde noget, som hele familien kan samles om. Uanset om man er en stor eller lille familie og uanset familiemedlemmernes aldersfordeling.

Ferie i sommerhus er populært

Mange danskere – og en hel del tyskere – har i en årrække haft det som tradition, at den årlige sommerferietur er gået til et sommerhus under danske himmelstrøg. For mange er de foretrukne destinationer langs den jyske vestkyst. Og det involverer for de flestes vedkommende gerne nogle timers køretur, inden de er fremme ved deres destination. Så her har et godt rejsespil til børnene altid været en god investering, og kan være med til at give den lange køretur et kærkomment afbræk. Rejsespillene er lette at have med, da de som regel ikke fylder ret meget. Og så er det som oftest også konstrueret, så de er lette både at pakke ud og pakke væk igen, når man er færdig med at spille.

Ferieture sydpå trækker

Men for mange er det også de sydlige himmelstrøg, som har den helt store tiltrækningskraft. Nogle vælger at tage bilen og køre den forholdsvis lange tur ned gennem nord- og Centraleuropa til de solrige områder i det sydlige Europa, mens andre vælger den nok lidt mere bekvemme – og i hvert fald hurtigere – måde, og tager et fly. Uanset rejseformen, vil der næsten altid være involveret en del vente- og transporttid, som man på glimrende vis kan slå ihjel med et godt spil.

 

Men også når man er kommet frem til sin feriedestination er det rigtig rart at have nogle gode spil med. Det er en skøn beskæftigelse at være sammen om, og så er det som vi allerede har været inde på en fantastisk måde at være sammen på som familie.

Så plejer I ikke at have nogle spil med på ferie i jeres familie, så prøvet det næste gang I skal afsted. Det kommer I absolut ikke til at fortryde.

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *