Nymarksminde mini-zoo og fodboldgolf

Et sted, som kan anbefales at tage hen, når du og familien trænger til at komme væk og koble fra, er Nymarksminde v/ Vodskov i Nordjylland. I landlige omgivelser og skøn natur, kan i nyde denne dejlige perle lidt nord for Aalborg.

Hos Nymarksminde finder du bl.a.

  • – Farmpark (mini-zoo) med mange danske dyr
  • – 18 hullers fodboldgolfbane
  • – Ferielejligheder
  • – Konferencelokale
  • – Stort legeområde med hoppepude, sandkasse og gynger

Nymarksminde rummer et stort område med klappevenlige danske dyr, hvor børnene kan komme helt tæt på dyrene og endda har mulighed for at være med til at fodre dem. Det helt store tilløbsstykke i mini-zoo er den store indhegning med kaniner. Herudover har Nymarksminde et stort rekreativt område med plads til at spille fodbold, hoppe på den kæmpestore hoppepude, grave i sandkassen eller tage en tur i gyngerne. Der er også borde og bænke, hvor man kan slappe af og nyde en kop kaffe eller lægge lidt godt på grillen, når det bliver spisetid. Der er også mulighed for at tage sig et spil fodboldgolf på den store 18 hullers bane. Det er faktisk en ret sjov foreteelse at spille golf med fødderne.

Trænger du til at komme væk hjemmefra i lidt længere tid, tilbyder Nymarksminde både Bed & Breakfast samt bondegårdsferie. Stedet råder over ti dejlige fuldt møblerede ferielejligheder, hvor du og familien rigtig kan slappe af. Og hvis vejret er til det, kan i nyde jeres måltider udenfor i den skønne gårdhave. Lejlighederne er også populære for tilrejsende håndværkere, som er på arbejde i området.

Som overnattende gæst på Nymarksminde har man både adgang til farmparken samt fodboldgolf. Og i sommerhalvåret er der også adgang til den dejlige opvarmede indendørs saltvands swimmingpool med tilhørende stort lounge område, hvor der er dømt fuld afslapning og rekreation.

Nymarksminde ligger i et dejligt naturskønt område, hvor der er rig lejlighed til at tage på nogle dejlige ture.

Nymarksminde adresse og kontaktoplysninger

[mantra-multi]

[mantra-column width=”1/2″]

Her finder du Nymarksminde:

Adresse: Vestvej 91, 9310 Vodskov
Telefon: 26 18 28 26
Email: info@nymarksminde.dk
Hjemmeside: nymarksminde.dk
Facebook: http://www.facebook.com/Nymarksminde
http://www.facebook.com/Nymarksmindefodboldgolf
[/mantra-column]

[mantra-column width=”1/2″]


Vis stort kort

[/mantra-column]

[/mantra-multi]

 

Nymarksminde yderligere oplysninger


Mad og drikke

I Nymarksmindes 175 kvm store servicehus finder du kiosken, hvor du kan købe slik, is, kaffe, chips, sodavand souvenirs osv. Du er velkommen til at medbringe dine egne madvarer, som kan nydes i servicehuset eller i parken ved de opstillede borde/bænke. Der er også adgang til grill’er, hvor man selv kan tilberede sin mad.

Overnatningsmuligheder

Nymarksminde råder over 10 dejlige ferielejligheder. Lejlighederne kan du enten leje for en enkelt overnatning eller for længere tidsrum.

Parkering ved Nymarksminde

Nymarksminde råder over et stort antal parkeringspladser lige ved indgangen. Så det er let og bekvemt at komme til og fra området.

Medbragte kæledyr

Det er ikke tilladt at have sine dyr med til Nymarksminde.

Rygning

Der må gernes ryges hos Nymarksminde. Dog kun på udendørs arealer og der henstilles til, at man viser hensyn og ikke ryger i nærheden af spisende gæster.

Barnevogne og klapvogne

Disse må gerne medbringes i parken.

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *