Sommerhus på Bornholm

Sommerhus på Bornholm er lige noget for dig…

…der elsker smuk natur, borgruiner, dykkercentre, legeland og store rovfugle – et uforglemmeligt eventyr venter.
 

Sandstrand på Bornholm

Bornholm er kendt for nogle af landets allerbedste sandstrande. 1)

En tur i sommerhus på Bornholm, kan du roligt glæde dig til. Det er ikke uden grund, at Bornholm er så velbesøgt en ferieattraktion, for der er nemlig masser af begivenheder og events på den smukke ø.

 

 
Med en ferie i sommerhus på Bornholm får du alt i én pakke: Seværdigheder, begivenheder, betagende natur og mulighed for masser af familiearrangementer. Snyd ikke dig selv og din familie for den eventyrlige tur I sammen kan få ved at tage en tur på Bornholm.
 

Spændende borgruiner

Hammershus slotsruin på Bornholm

Hammershus slotsruin er en af Bornholms populære seværdigheder. 1)

Tager du og din familie i sommerhus på Bornholm bør I udforske nogle af øens spændende seværdigheder. Sov længe. Nyd ferien og hinanden i et lækkert sommerhus på Bornholm for derefter at tage af sted med en hjemmelavet madkurv til spændende historiske seværdigheder som borgruinerne ved Lilleborg. Oplev de gamle borgruiner på den 16 meter høje klippeknude og lad børnene muntre sig i de gamle ruiner. Snup også en tur til de fascinerende borgruiner kaldet Hammershus, der jo nok er en af Bornholms mest populære turistattraktioner. Hammershus er Nordeuropas største borgruin med en flot tilhørende udstilling og virkelig noget, der bør overvejes, hvis I er kommet til Bornholm.

 


 

Paradisbakker og Helligdomsklipper

Der er også mulighed for at besøge de berømte Paradisbakker, som er et intet mindre end 6200 hektar skov- og naturområde med et væld af spændende stisystemer. Her kan hele familien nyde en smuk solskinsdag med vandring i bakket terræn. Mellem Gudhjem og Tegn finder I Helligdomsklipperne, der er beliggende 20 meter over havet. Et rigtigt stykke vildt terræn med forrevne stejle granitsøjler og dybe grotter. Disse kystklipper byder desuden på en fantastisk udsigt ud over havet. En tur i sommerhus på Bornholm kan i sandhed byde på et væld af spændende naturoplevelser og historiske seværdigheder. Men Bornholm er også meget mere end det.

 

Dykkercenter og legeland

Er I taget i sommerhus på Bornholm kan turen beriges med et besøg i det spændende dykkercenter i Rønne. Her har du mulighed for selv at prøve kræfter med dykningen. Dykkercentret tilbyder endvidere en lang række arrangerede ture for hele familien.

Er der børn eller barnlige sjæle med på turen til Bornholm, kan et smut i Joboland, også kaldet Brændegårdshaven, være lige, hvad I har brug for. Her finder I rutschebaner, robåde, gynger, karruseller, underjordiske grotter og ikke mindst et lækkert badeland. Lad jeres tur i sommerhus på Bornholm blive en sjov konkurrence i mooncars eller bowling, som Joboland også byder på. Husk også at tage et kig på seværdighedens fugle og små sjove aber. Skulle I få lyst til at se flere fugle under jeres ophold på Bornholm, så byder øen også på rovfugleshow. Bornholms Rovfugleshow kan få pulsen helt op af spænding, når de store rovfugle flyver cirklende om ørerne på dig. Nyd de smukke fugle højt på himlen og tag også et kig på de fascinerende ugler.

En tur i sommerhus på Bornholm byder på alt inden for spændende seværdigheder. En tur i sommerhus på Bornholm kan give jer smukke naturoplevelser og stressfri omgivelser og tid til ro og fordybelse. Øen byder på masser af spænding og så er turen i sig selv en rigtig oplevelse. Så snyd ikke dig selv og din familie for et sandt eventyr. En tur i sommerhus på Bornholm kan let vise sig at blive jeres livs bedste ferie.

 


1) Kilde: Szymon Nitka. Rettigheder: Billedet er udgivet under betingelserne i Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *