Sommerhus i Marielyst

Sommerhus i Marielyst byder på lækker strand…

…spændende turistattraktioner som go-cart, bowling, Knuthenborg Safaripark, Panda Park og shopping.
 

Marielyst strand

Der er en dejlig strand ved Marielyst. 1)

 
Sommerhus i Marielyst. Lyder det ikke bare som en drøm? Vælger du at holde ferie i Marielyst, så er der masser af spændende aktiviteter for hele familien. Sommerhusferie i Danmark bliver mere og mere populært og det er ikke uden grund. Der er nemlig masser af penge at spare på budgettet, hvis du og din familie vælger sommerhusferie i Danmark, frem for en noget dyrere udlandsrejse. Der er alt fra småt og praktisk til stort og luksuriøst, når du skal vælge sommerhus i Marielyst.
 

 

Området ved Marielyst

Inden du tager i sommerhus i Marielyst kan det være en fordel at søge nærmere information om området, så du og din familie kan planlægge lidt af feriens aktiviteter på forhånd. Det er ikke alle, der har lyst til at bruge ferien foran en computer, så lidt planlægning hjemmefra kan sikre jer en god ferie. Det er et naturskønt område I kommer til at opleve, når I tager i sommerhus i Marielyst. Den lille turistby på knap 800 indbyggere er beliggende på Falster i Guldborgssunds Kommune. Marielyst er en yndet feriedestination, og det er ikke uden grund. De lækre restauranter og den lækre sandstrand vil imponere de fleste. Falster, Møn og de andre Sydhavsøer er bestemt også et besøg værd mht. shoppingmuligheder, hvis I alligevel er i Marielyst.


 

Knuthenborg Safaripark og Panda Park

Hvis dit valg af ferie er endt med sommerhus i Marielyst, så er der i den grad noget for børn og barnlige sjæle. Falster og omegn byder på masser af spændende aktiviteter, hvor go-cart, bowling, veteranjernbane og museer er blandt de mange muligheder, der er at vælge imellem. En tur i sommerhus i Marielyst kan også byde på lækkerier som et besøg i Knuthenborg Safaripark. Knuthenborg Safaripark er kendt for sine spændende og smukke dyr fra store dele af verden. Parken blev i 2005 tildelt intet mindre end 4 stjerner for sin høje attraktionsværdi – et oplagt sted at tage hen, hvis I er i Marielyst. Prøv også Panda Park. Panda Park ligger i Marielyst og byder på intet mindre end masser af sjov for børn i alderen 2-16 år. Panda Park tilbyder endda pasningsmuligheder – noget, der måske er rart at skrive sig bag øret, hvis du overvejer at tage i sommerhus i Marielyst.

Sommerhusferie i Danmark er en verden af muligheder. Der er ingen tvivl om, at tager I i sommerhus i Marielyst, så er der aktiviteter og attraktioner og smuk natur nok omkring jer til at danne de perfekte rammer om den perfekte ferie. Tag på ferie i sommerhus i Marielyst og få en uforglemmelig ferie…

 


1) Kilde: Alex2222. Rettigheder: Billedet er udgivet under betingelserne i Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *