Sommerhus i Blåvand

Sommerhus Blåvand

Sommerhus i Blåvand byder på sightseeing og masser af skøn natur

Blåvand er populært

Blåvand er et af Danmarks rigtig populære ferieområder. Og hvert år vælger mange at afholde deres ferie i et sommerhus i Blåvand. Og det er der god grund til. For udover et dejligt område med en skøn natur, byder Blåvand på rige muligheder for både udflugter, sightseeing og shopping. Og der er liv og glade dage hvis man er i sommerhus i Blåvand. Området bobler af aktivitet i sommerperioden, hvor en god blanding af såvel unge som ældre og specielt familier fra både Danmark og de omkringliggende lande kommer på besøg.

 

Dejlige sandstrande

Ved Blåvand finder du nogle dejlige familievenlige sandstrande, hvor der er god mulighed for, at få mange skønne timer til at gå. Der bliver badet, slappet af, bygget sandslotte og fløjet med drager. Og bliver man sulten eller trænger til anden forfriskning, er der selvfølgelig de obligatoriske strandkiosker, hvor man kan få stillet både sult og tørst. Den lave vandstand gør strandene ved Blåvand til et yndet område for småbørnsfamilier og man kan gå ganske langt ud i vandet de fleste steder, uden at blive våd længere op end til knæene. Og er man taget i sommerhus i Blåvand, er strandturene en naturlig del af ferien, som man absolut skal have med.

 

Shopping i Blåvand

Er man taget en tur i sommerhus i Blåvand, er der gode muligheder for at tage sig en shoppetur. Hovedgaden i Blåvand bugner nemlig af små specialbutikker med et stort udvalg af alt, hvad der hører sig til i et rigtigt turistområde. Og trænger man til en pause, er der flere steder, hvor man kan sætte sig ved fortovskanten og nyde en forfriskning. For børnene er der også en dejlig legeplads, som de kan benytte, når forældrenes shopping tager overhånd. Og er man på shoppe-tur i Blåvand, må man heller ikke snyde sig selv for et besøg hos Blåvand Bolscher, hvor der er mulighed for, at børnene kan deltage i bolche-fremstillingen og man kan få sig en stor hjemmelavet is i caféen.


 

Udflugter og sightseeing i Blåvand og omegn

Udover de dejlige sandstrande byder Blåvand på en sand perlerække af spændende muligheder for sightseeing og udflugtsmål. Nogle af de spændende steder du kan besøge, når du er i sommerhus i Blåvand er bl.a.:

  • Blåvand Naturlegeplads / Hundeskoven: Et dejligt sted, hvor både hunde og mennesker kan nyde den dejlige natur i rolige omgivelser. I hundeskoven løber hundene frit omkring og børn og voksne kan nyde en velfortjent pause på den skønne naturlegeplads, hvor der både er toiletforhold, mulighed for at grille og en overdækket pavillon, hvis vejret ikke helt arter sig. Se billeder af Blåvand naturlegeplads / Hundeskoven hos gratis-billeder.dk
  • Blåvand Zoo: Blåvand Zoo har et godt mix af både hjemlige og udenlandske dyr. Og du kan møde alt fra klappevenlige geder til vilde løver. Der er også mulighed for at få en guidet ridetur for børnene. Se billeder af Blåvand Zoo hos gratis-billeder.dk
  • Tirpitz-stillingen: De to bunkere, som udgør den såkaldte Tirpitz-stilling blev opført af tyskerne under 2. Verdenskrig. Tyskerne nåede dog aldrig at færdiggøre bunkerne, som derfor aldrig kom i brug under krigen. I dag er den ene af bunkerne indrettet til museum.
  • Blåvand fyr: Blåvand fyr er 39 meter højt. Og som besøgende, har man mulighed for at komme hele vejen op til toppen af fyret via den smalle indvendige vindeltrappe. Fra fyrets top har man en fantastisk udsigt over området.

 

I Blåvand finder du desuden også en 5-stjernet campingplads, masser af gode og spændende spisesteder, så som eksempelvis Blåvand Kro eller Blåvand Fiskerestaurant. Du finder aktiviteter som f.eks. golf, minigolf og fiskepark og du finder kurbad/wellness samt et helt aktivitetscenter med masser af sportsmuligheder.

 

Det mener vi om sommerhus i Blåvand

Blåvand er et af Danmarks dejligste sommerhusområder. Og er man typen, som gerne tager på sommerhusferie, må man absolut ikke snyde sig selv for en tur i sommerhus i Blåvand. Området er velegnet for familier med både små og store børn og der er mange aktiviteter og interessante udflugstmål. Sommerhus i Blåvand er en god oplevelse, som de færreste, der har prøvet det, vil være foruden.

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *