Legoland Billund

En fantastisk forlystelsespark i international klasse.


Legoland i Billund er en helt speciel og magisk verden bygget op omkring den fantastisk populære, og uforgængelige, Legoklods.

Legoland Frihedsgudinden

Detaljerne i Lego-figurerne og bygningerne er fantastiske

Selv om grundstenen er Legoklodserne, er Legoland en meget alsidig forlystelsespark med attraktioner for børn i alle aldre. Og Legoland har det hele. Lige fra de flotteste miniature-udgaver af kendte bygninger, bygget ved brug af tusindvis af legoklodser, til de helt store rutsjebaner, et vandland, en 4D biograf og masser af andre spændende forlystelser for både børn og voksne. Og ikke at forglemme, så er det hele krydret med en helt speciel stemning af eventyr, som man ikke finder lige andre steder i det ganske land.

Legoland er opdelt i en række tema-baserede områder som eksemplevis et Starwars-område, et område med pirattema, et eventyrområde osv. Og hvis du har tænkt dig, at du skal nå rundt i det meste af parken, kan du godt med det samme afsætte mere end én dag til det. 2-3 dage er mere realistisk, hvis du skal have det hele med.

Legoland udvikler sig konstant og der kommer hele tiden nye attraktioner til. En stor del af Legolands succes skyldes evnen til hele tiden at indarbejde tidens populære emner og eventyrskikkelser i parkens temaer. Det gør, at parken hele tiden følger med tiden og derved bevarer sin aktualitet og magiske tiltrækningskraft.

Og Legoland er populært! Ca. 1.7 millioner besøgende, lægger hvert år vejen forbi til en uforglemmelig oplevelse.

 

Legoland nyhed sæson 2012 – Polar Land

Legoland Pingviner

Legoland har nu fået levende pingviner

 

Den helt store nyhed i sæsonen 2012 er Polar Land, som er et helt nyopbygget område, noget ulig den resterende del af parken.

I Polar Land finder du:

» Legolands hidtil største attraktion, den store Polar X-plorer rutsjebane med et isnende 5 meter drop
» Polar Pizza & Pasta restaurant
» Ice Pilots School, hvor du kan blive testpilot
» De levende pingviner i Penguin Bay.

 

 

 

Legoland forlystelser – der er mere end 50 af dem


Legoland er opdelt i en række områder, som huser parkens mere end 50 forlystelser.

 1. Legoland Miniland

  Miniland er fyldt med fantastiske bygninger

  Miniland:I Miniland finder du alle de fantastiske bygninger, figurer, skibe, biler, fly osv., som er bygget af flere millioner Legoklodser. Det er også i Miniland, at du finder trafikskolen, Legotoget, minibådene, “Frøhopperen”, LEGO Safari og mange flere spændende aktiviteter for de allermindste.

 2. LEGOREDO Town: Det vilde vesten midt i Legoland. Med både cowboys og indianere i en skøn forening. Det er her du finder børnenes favorit: Den utrolig populære Høvding Langøre, som sammen med sine venner skaber en rigtig indianer-stemning, med tipi og bål. I LEGOREDO Town finder du også guldminen, minetoget og LEGO Canoe.
 3. Imagination Zone: Omdrejningspunkterne i dette område er det forunderlige, sagnomspundne Atlantis og LEGO Studios, som er skandinaviens største 4D-biograf.
 4. Adventure Land: Her er der virkelig fart over feltet med en række spændende action-forlystelser. Her finder du alt fra Adventure legepladsen og oplevelsesøen for de mindre og mellemstore til Jungle Racer vandscooterne og X-treme racers rutsjebanerne for de større børn. I dette område finder du også “Shoot ’em up” skattejagten i Templet og Falck Fire Brigade, hvor hele familien i samlet flok skal slukke ildebranden.
 5. KNIGHTS’ KINGDOM: Dette er området for alle de eventyrlystne. Du finder bl.a. to store borge, drager, riddere og prinsesser i en stemning, som oser af middelalder og eventyr. Der er underholdning for hele familien og en vild tur i rutsjebanen “Dragen” for de modige.
 6. DUPLO Land: Dette er legelandet for de allermindste. Bygget i DUPLO-stil med både bondegård, hospital, politistation og med forlystelser som LEGONDOL, DUPLO Flyer og DUPLO Expressen
 7. Legoland Piratland

  Der udkæmpes drabelige kampe i Piratland

  Piratland: Det er i Piratland, at de store søslag skal slås. Med farlige sørøvere, skatte, øde øer og masser af vand oser området af stemning, som i en rigtig “pirat-verden”. Her finder du forlystelser som vandlandet “Pirate Water Falls”, hvor det store vandfald udløses med jævne mellemrum til stor morskab for børnene, som bliver drivvåde. Du finder også sørøverskibet, piratskibene, fyrtårnet og piratkarrusellen og mange andre drabelige prøvelser.

 8. Polar Land: Her har Legoland etableret sin første attraktion med levende dyr, nemlig pingvinerne i “Penguin Bay”. Du finder også Polar X-plorer – rutjsebanen som giver dig et isnende sus i maven.

 

Få dig et kort over Legoland

Er du ikke vant til at komme i Legoland, er det en god idé at få dig et kort over området. Kortet kan du få udleveret ved indgangen. Og med det i hånden kan du planlægge din tur rundt i parken, så du for mest muligt ud af besøget.

 

Det mener vi om Legoland

Legoland er ganske uovertruffen i Danmark. Og et sted, som alle bør besøge mindst én gang. Specielt mindre og mellemstore børn elsker parken, som emmer af stemning og eventyr. Det er et sted for alle, som elsker de magiske Legoklodser!

 

Legoland åbningstider og sæson

 

[mantra-multi] [mantra-column width=”1/2″]

Sæsonen i Legoland løber fra sidst i marts/først i april til slutningen af oktober.

Bemærk, at åbningstiderne på de enkelte forlystelser kan variere i forhold til parkens åbningstider.

[/mantra-column]

[mantra-column width=”1/2″]

[table id=8 column_widths=”50%|50% /]

[/mantra-column]

[/mantra-multi]

 

Legoland adresse og kontaktoplysninger

 

[mantra-multi]

[mantra-column width=”1/2″]

Her finder du Legoland:

Adresse: Nordmarksvej 6, 7190 Billund
Telefon: 75 33 13 33
Email: info@legoland.dk
Hjemmeside: www.legoland.dk
Facebook: http://www.facebook.com/LEGOLANDBillund
Se billeder af Legoland hos gratis-billeder.dk

[/mantra-column]

[mantra-column width=”1/2″]


Vis stort kort

[/mantra-column]

[/mantra-multi]

Legoland yderligere oplysninger

Mad og drikke

I Legoland finder du et rigt udvalg at restauranter, caféer, iskiosker, hvor du kan købe diverse mad- og drikkevarer. Medbragt mad kan indtages i picnic-området i LEGO CITY.

Overnatningsmuligheder

Direkte i forbindelse med Legoland ligger Hotel Legoland, hvor en del af værelserne har udsigt over selve forlystelsesparken. Ligesom selve Legoland er en stor del af Hotellet ombygget omkring forskellige temaer. Og selvfølgelig er Legoklodsen igen det gennemgående element. Læs mere om Hotel Legoland på http://www.hotellegoland.dk/.

Medbragte kæledyr

Du må gerne have din hund med i Legoland. Den skal naturligvis være i snor og må ikke medbringes på spisestederne.

Rygning

Rygning er forbudt på alle indendørs restauranter og spisesteder. Nogle steder er rygning udendørs heller ikke tilladt. Hold øje med skiltningen.

Barnevogne og klapvogne

Disse må gerne medbringes i parken, men ikke på restauranterne pga. plads- og kapacitetsforhold.

 

Legoland historie & facts

Legoland slog første gang dørene op for besøgende i 1968, hvor parken kun rummede en brøkdel af det udbud af forlystelser, som man finder der idag. Legoland er idag en utrolig populær forlystelsespark og har i både 2010 og 2011 haft omkring 1.7 millioner besøgende. Parkens oprindelige areal var ca. 38.000 m2, men er idag vokset til hele 140.000 m2!

Legoland har trods de mange spændende og moderne forlystelser formået at være tro mod Legoklodsen, hvilket illustreres ved det enorme forbrug af klodser, der er anvendt til at bygge parken – mere end 60 millioner legoklodser er der brugt. Et imponerende antal!

 


* Der tages forbehold for fejl og ændringer i de anførte oplysninger. Ved tvivl bør oplysningerne kontrolleres hos attraktionens officielle hjemmeside.

 

Disclaimer
Bogmærk Permalink.

4 svar til Legoland Billund

 1. jens larsen siger:

  jeg vil meget gerne have en mail adresse til legoland service afdelling

 2. Tove Larsen siger:

  Hej
  Hvis jeg køber et sæson kort i dag.
  Gælder den et år frem eller kun sæsonen 2015
  På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *